Velkommen til BHS Revision

BHS Revision overtog i 1992 Vamdrup Revisionskontor som siden 1961 var blevet drevet af Bent Skovlund Hansen fra forskellige adresser i Vamdrup.

BHS Revision som ejes af Bjarne Høi Sørensen drives i dag fra strøgejendommen Jernbanegade 9 i Vamdrup og beskæftiger 4 medarbejdere udover indehaveren.

Som følge af Vamdrup´s nære tilknytning (også afstandsmæssigt) til Kolding og trekantsområdet, servicerer vi en stor del af vore kunder i dette område, men herudover også i hele det syd- og sønderjydske område.

Vi servicerer primært mindre og mellemstore virksomheder indenfor såvel håndværk, industri, entreprenør, detailhandel og landbrug.

Det er et af firmaets højeste mål, at servicere vore kunder så godt som overhovedet muligt. Til dette bestræber vi os til stadighed på at forbedre vore ydelser til vore kunder ligesom vi tilstræber, at det er den samme person (medarbejder) hos os der betjener kunden fra gang til gang.

Vort interne kvalitetsstyringprogram, som hvert tredje år godkendes af vor hovedforening FRR gør, at kvaliteten på vore ydelser såvidt muligt altid vil være i top.

Ligeså tilstræber vi at holde en så tæt kontakt til vore kunder som muligt, således at eventuelle unøjagtigheder og ændringer i den enkelte virksomhed kan opfanges og rettes i tide.